Tjänster

Hos oss kan Ni få hjälp med följande tjänster. Klicka på rubrikerna för att läsa mer.

Nybyggnation

Inom nybyggnation kan vi hjälpa Er med allt från ritningar, armering, gjutning, stomresning till nyckelfärdiga hus. Vi hjälper Er med allt från litet förråd till stora industrilokaler. Inget projekt är för litet eller för stort.

Ombyggnation

Har Ni ett objekt som är i behov av ombyggnation kan vi hjälpa till med rivning, projektering och sanering. Vi hjälper Er hela vägen från projektering till färdig ombyggnation.

Reparationer

Vi anlitas av flera fastighetsägare där vi hjälper till med att sköta om och reparera fastigheter. Vi tar hand om allt från rivningen till installation av det nya som skall på plats.

Bygglovshandlingar

Vill Ni ha hjälp med att få fram bygglovshandlingar kan vi hjälpa Er med det. Det är en tjänst vi har även om Ni inte anlitar oss till själva bygget. Att ta fram rätt bygglovshandlingar kan vara rätt så "snårigt" om man inte vet vad som krävs.

Projektering

Ni kan anlita oss att ta hand om projekteringen av Ert bygge. Vi kan ta hand om allt från ansökningar till att hålla i själva bygget. Det behövs lång erfarenhet och noggrannhet då det är mycket att tänka på när man skall få ihop alla delar som ett bygge kräver.

Ritningar

Om Ni saknar ritningar eller behöver hjälp med att "tolka" ritningar har vi lång erfarenhet allt ifrån armering till stommar. Vi kan hjälpa Er att ta fram alla sorters byggritningar.

Asbetsanering

Vi hjälper till med allt från analys till själva saneringen. Innan vi sanerar spärrar vi av området för att ingen asbest skall ta sig ut. Vi är auktoriserade som företag och kan ta hand om hela saneringen.